Wednesday, October 21, 2009

Busy ...


Busy... busy... busy...
Semua staff 2nd. Floor sangat busy hari ini.
Ada yang buat report, ada yang buat budget, ada yang buat tender dan ada yang buat gaji. Semua mesti siap hari ni ... aiyo..

oh, baru 4 orang! ...jadi orang yang kelima terpaksa keluar beli makanan ....
Guess apa makanan yang dia beli ...



..... durian ....

jadi kami buat jenayah di ofis!
... sekarang sudah kenyang!

Got to go back to work!

9 comments:

Cath J said...

Mak datukkkk...... Wangi lah ofis kan.... jgn hidu2 saja... tu bau kentut pun bau itu juga tu....jgn silap hidu ah...kekekkekekek

anies azeera said...

hahaha.. memang wangi betul Cath! Dari tangga pun sudah boleh hidu. Semua orang sibuk tanya siapa makan durian.. hehe.. kami buat ndak tau.

Cay said...

Alalala busy kopek dan makan durian plak ..hehehe ...gumuk2 oohhh tuu durian aines ...kobihisss sia tinguk hehehe

Shabbymom said...

wahhhhh....duriannnnnnn.....my fav!!!!!!!!!!!

Val Aziz said...

wahahahah boss tia bising wangi durian sampai tangga?

Just plain Sharon said...

wahhh lunch durian kamu ah...punya best!

anies azeera said...

Cay - ya, memang gumuks ni durian oh!

shabbymom - ya sama la tu .

Val - Boss not around. Ada trip oversea, hehe .. jadi kami jadi boss kijap.

Sharon - best, tapi nda buli buat selalu ni

Gallivanter said...

Durian is evil....evuuurrrrrrrrl!!! :-D

tagskie said...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/